Over Tekstfirma

Geef mij je tekst, ik help je met je verhaal. Sinds 2005 train en begeleid ik schrijvende professionals en hun teams. Mijn focus is advies en training aan vakexperts die schrijven voor een breed publiek zoals managers, ingenieurs, beleidsadviseurs, juridische professionals en ICT-specialisten. Zij zetten mij in om hun schrijfvaardigheid te ontwikkelen. Of het nu gaat om beleidsteksten, offertes, e-mails, presentaties of correct Nederlands. Dat doe ik in inspirerende trainingen en op basis van materiaal dat de deelnemers inbrengen.

Daarnaast verzorg ik individuele coachingstrajecten taalvaardigheid: correct Nederlands, Nederlands als Tweede Taal NT2, B1, schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.

Als tekstschrijver help ik je met doel- en doelgroepgerichte teksten. Mijn motto is: de beste teksten schrijf je vanuit de stoel van de lezer. Ik schrijf mee aan offertes, blogs, presentaties, speeches, jaarverslagen en websites.

In het contact met opdrachtgevers vind ik goed opdrachtnemerschap van groot belang. Ik stel vragen om doel en doelgroep duidelijk te krijgen. Als ik beeld heb, kom ik met voorstellen en inspiratie. Strategisch, met service en scherpte ga ik aan de slag.

Anja Grüteke: M 06-145 039 04 | E mailto: anjagruteke@tekstfirma.nl | LinkedIn