Training, coaching, tekstadvies

Schrijftraining

Je wilt met meer gemak zakelijke teksten schrijven. Bij Tekstfirma kun je online een schrijftraining volgen: individueel of in een groep. De trainingen zijn praktijkgericht en we werken met teksten uit jouw schrijfpraktijk. De trainingen bestaan uit dagdelen van 3 uur met inspirerende schrijfopdrachten en kernachtige schrijfcolleges.

Coaching: leiderschap in schrijverschap

Je wilt doorgroeien en je schrijfkwaliteiten ontwikkelen. Ontdek hoe je grip krijgt op het schrijfproces in een complex-bestuurlijke omgeving. Je leert hoe je teksten met effect schrijft en hoe je complexe schrijfprocessen in een organisatie aanstuurt. Ik help je met een efficiënt schrijfcoachingstraject.

Tekstadvies

Soms lukt het even niet om die vlammende, schitterende tekst te schrijven waarin alles wonderlijk samenkomt: precies zoals je het wilde zeggen! Je kunt mij inschakelen voor tekstadvies. Ik schrijf en herschrijf teksten. Na een analyse van doel, doelgroep, kernwaarden en hoofdboodschappen help ik je met treffende teksten voor websites, vacatures, offertes, jaarverslagen en beleidsrapporten.